FOOD SAFETY

Specjaliści Twojego zakładu

Food Safety jest firmą powstałą w wyniku wielu lat doświadczeń w przeprowadzaniu inspekcji, kontroli oraz audytów w zakładach spożywczych w Polsce jak również w całej Europie

Food processing plant interior with positive smiling technologist holding checklist.

Food Safety!

Najwyższe standardy i bezpieczeństwa żywności w branży

W związku z kierunkowym wykształceniem dotyczącym technologii produkcji żywności jak również zarządzania ryzykiem pod kątem zagrożeń mikrobiologicznych, fizycznych czy chemicznych jesteśmy ekspertem w dziedzinie wykrywanie niepożądanych czynników prowadzących do kontaminacji żywności.

0

Wykonanych inspekcji

0 %

Zadowolonych klientów

0

Zagrożeń dla człowieka

ADRES

Rączna 577
32-060 Liszki

KONTAKT

tel: 606 133 041
e-mail: foodsafety@foodsafety.com.pl

Badania i wymazy mikrobiologiczne w zakładach

Jednymi z największych zagrożeń dla każdego zakładu przetwórstwa żywności są te, których nie widać gołym okiem – drobnoustroje. Ich przedostanie się do produkowanych towarów może skończyć się chorobą klienta, a co za tym idzie, obniżeniem notowań danej marki. Badania i wymazy mikrobiologiczne dla zakładów spożywczych mogą jednak sprawić, że tego typu sytuacje staną się jedynie przeszłością.

Oferujemy szczegółowe i dokładne badania mikrobiologiczne dla zakładów spożywczych. Możemy przeprowadzić je zarówno okresowo, w ramach profilaktyki i zapobiegania skażeniom, jak i w sytuacjach, gdy drobnoustroje już pojawiły się w produktach i należy znaleźć ich źródło. Posiadamy specjalistyczną wiedzę i profesjonalny sprzęt, które umożliwiają nam szybkie zlokalizowanie problemu i wskazanie jego rozwiązania, jak również wykrycie problemów, które dopiero mogą się pojawić. Co więcej, do wszystkich wymazów mikrobiologicznych w zakładach podchodzimy indywidualnie, biorąc pod uwagę specyfikę danego miejsca. Dzięki temu gwarantujemy najwyższą jakość naszych usług.

Skip to content