W każdym zakładzie produkującym żywność znajdują się urządzenia, od których jakości wykonania zależy bezpieczeństwo każdego z przygotowywanych produktów. Ich szczelność i trwałość jest kluczowa dla bezpieczeństwa klientów, pracowników, towarów, a także innego sąsiadującego sprzętu. Właśnie dlatego ocena jakości spawów w zakładach spożywczych jest jedną z kluczowych usług oferowanych przez Food Safety.
Na życzenie zakładów spożywczych przeprowadzamy ocenę jakości spawów urządzeń, a przede wszystkim zbiorników. Nasza usługa pozwala na zapewnienie bezpieczeństwa w zakładzie, jak również zachowanie najwyższych standardów przeciwdziałania zagrożeniom mikrobiologicznym – szczelne zbiorniki gwarantują bowiem, że nie przedostaną się do nich drobnoustroje. W czasie oceny jakości spawów wykorzystujemy nowoczesne techniki, w tym także mikroskopowe, dzięki którym masz pewność, że otrzymujesz najwyższej klasy analizę zapewniającą utrzymanie wszelkich standardów w Twoim zakładzie.