OBSZARY ZASTOSOWAŃ

Należy unikać zagrożeń dla zdrowia konsumentów i pracowników.

Obiekty operacyjne i produkcyjne w przemyśle spożywczym podlegają wysokim standardom higienicznym; dlatego wymagana jest regularna i kompleksowa kontrola warunków higienicznych.

Przemysł mleczarski i serowy


Zapobieganie pleśni w zakładach przetwórstwa mleka, takich jak mleczarnie, mleczarnie, serowary.

Przemysł mięsny i drobiarski


Ważne zagrożenia w przemyśle mięsnym i drobiowym w celu zapobiegania rozwojowi pleśni.

Przemysł cukierniczy i piekarniczy


Skuteczne zapobieganie pleśni w celu ochrony obszarów produkcji, pakowania i przechowywania.

Przemysł napojów

Wysoka jakość w produkcji napojów wymaga najwyższej wrażliwości w zakresie higieny.

Przemysł rybny

Higieniczne przygotowanie i obróbka ryb i owoców morza dla bezpiecznego produktu końcowego.

Przetwórstwo owoców i warzyw

Zapewnienie czystości i higieny przy przetwarzaniu łatwo psujących się owoców i warzyw.

Delikatesy

Dezynfekcja jako optymalna ochrona jakości produktu i trwałości w sektorze delikatesowym.

Zioła

Profesjonalne wykorzystanie i przetwarzanie produktów naturalnych takich jak przyprawy, zioła, suszone owoce i herbaty.

Jesteśmy do Twojej dyspozycji

Potrzebujesz wsparcia?

Nasi specjaliści odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania związane z przeprowadzeniem inspekcji, kontroli oraz audytów w zakładach spożywczych. Jeśli chcesz poznać szczegóły naszej oferty, chciałbyś poznać zakres wykonywanych przez nas usług?

Skip to content